• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'app AMB Aparcament Metropolità s'estén pel territori i arriba a Badalona
L'app AMB Aparcament Metropolità s'estén pel territori i arriba a Badalona


El servei, que ja estava disponible a cinc municipis metropolitans, facilita a l'usuari una eina de gestió i pagament dels estacionaments de vehicles en zones regulades en l'àmbit metropolità. L'aplicació gestiona més de 50.000 places d'aparcament de zones regulades, i s'estendrà progressivament a la resta de la metròpolis de Barcelona

07/10/2019

L'aplicació mòbil AMB Aparcament Metropolità amplia el seu abast i funciona, des d'avui 2 d'octubre, a Badalona. Posada en marxa el passat mes de març gràcies a un acord amb l'Ajuntament de Barcelona i BSM, i basant-se en aplicacions locals desenvolupades prèviament a la capital catalana amb aquesta mateixa funció, l'eina té com a objectiu unificar el model d'aparcament regulat de la metròpolis de Barcelona, fins ara gestionat individualment en cada municipi. Aquest fet suposava una dificultat per a la ciutadania, que havia de descarregar-se una app per a cada municipi on volien estacionar el vehicle.

Així, els usuaris de la metròpolis de Barcelona ja poden consultar i abonar les corresponents taxes dels aparcaments regulats en superfície (com les zones blaves o verdes) a través d'una única app amb el telèfon mòbil, que abasta més de 50.000 places.

El darrer mes de setembre es van fer gairebé 6.000 operacions a través de la plataforma metropolitana als municipis de l'Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Gramenet.

L'app AMB Aparcament Metropolità es basa en la plataforma tecnològica existent desenvolupada per a la ciutat de Barcelona (aplicació SMOU), que fa uns mesos va ser adaptada tècnicament entre BSM i AMB Informació per expandir-la als municipis de la metròpolis de Barcelona. Les dades s'emmagatzemen en una plataforma metropolitana d'aparcament, creada expressament per a aquest projecte.

Actualment, el servei ja està disponible a sis municipis metropolitans: Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i, des d'ara, Badalona. Està previst que en els propers mesos s'ampliï, progressivament, a la resta del territori metropolità. Ja s'està treballant per iniciar l'operativa a Castelldefels i Esplugues.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC