• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
La Xarxa Audiovisual Local reactiva els Premis de Comunicació Local en les categories audiovisuals (Noves dates)
La Xarxa Audiovisual Local reactiva els Premis de Comunicació Local en les categories audiovisuals (Noves dates)


La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Granollers i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l'Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts. L'acte de lliurament dels Premis serà la cloenda de l'edició d'enguany del MAC, que se celebrarà a Granollers el 11 de novembre

22/04/2020

Les Bases que regiran la nova convocatòria es recullen al web inferior i contemplen 7 premis dividits en tres categories: mitjans, continguts audiovisuals i reconeixement professional. El període recepció de candidatures finalitzarà el 9 d'octubre. En conjunt, la dotació econòmica dels Premis és de 12.000 euros.
 
En opinió de Lluís Garriga, conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), aquests nous Premis "es caracteritzen per la voluntat de recuperar un esperit, però amb la mirada posada al segle XXI. És una aposta que crec que val la pena i que ha de tenir continuïtat en els propers anys."
 
Per al director del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), Josep Maria Codina, els Premis representen un element "que contribuirà a posicionar i redimensionar aquesta trobada professional amb més de vint anys de trajectòria, que sempre s’ha caracteritzat per estimular el talent i la producció de proximitat.”
 
Els Premis de Comunicació Local van néixer per reconèixer la tasca de les publicacions locals i comarcals de Catalunya, ràdios municipals, televisions locals, publicacions municipals i mitjans de comunicació digitals locals i municipals. Els guardons es van lliurar durant 32 edicions i es van convocar per darrera vegada el 2012.
 
Ara es recull aquella tradició -circumscrita a l’àmbit audiovisual- per continuar contribuint a l’enriquiment del panorama general informatiu i comunicatiu local de Catalunya.
 
La presentació s’ha fet en el marc de l’Infolocal, la jornada de treball de les televisions i ràdios afiliades a la XAL que s’ha celebrat a l’Edifici MediaTIC de Barcelona.
 
En aquest fòrum també s'ha anunciat que durant el MAC es farà la presentació pública del Pla Estratègic de la Xarxa 2020-24 -que s'elaborarà durant els mesos vinents-, així com els nous projectes que conformaran l'oferta futura de la Xarxa.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web Premis


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC