• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
‘Cal promoure internacionalment els valors i actius dels governs locals catalans’
‘Cal promoure internacionalment els valors i actius dels governs locals catalans’


Així es va afirmar el 10 de març en la primera reunió a la seu del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) del grup de treball per a la internacionalització del món local. Hi van prendre part tècnics i electes locals de gairebé totes les entitats membres de Diplocat que pertanyen a aquest àmbit. Hi eren representats els ajuntaments i diputacions de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, la Federació de Municipis de Catalunya (el secretari general de l’FMC, Magí Rovira) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques

11/03/2020

En aquesta primera reunió constitutiva s'han posat les bases del Pla d'internacionalització del món local 2020-2022, a partir de la feina que ja s'havia avançat en reunions bilaterals. A partir d'avui s'obre un període de quinze dies per fer aportacions i poder tancar el Pla durant el mes d'abril.

Entre els temes que Diplocat promourà a nivell internacional de la mà de les entitats municipalistes hi ha el despoblament, equilibri territorial i transició energètica, el turisme esportiu i altres models turístics, i l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible (ODS). També s'analitzaran casos de bones pràctiques i models i eines de bona governança. En el marc d’aquest grup de treball també s’analitzarà el model de relacions internacionals del municipalisme, així com les seves necessitats formatives, els mecanismes d’avaluació i les polítiques de difusió.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC