• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'FMC impulsa la Setmana Europea de la Mobilitat
L'FMC impulsa la Setmana Europea de la Mobilitat


El govern i les entitats municipalistes: Federació de Municipis de Catalunya i Associació Catalana de Municipis, s’adhereixen a la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebrarà a tota Europa del 16 al 22 de setembre i es comprometen a treballar conjuntament per fomentar la mobilitat segura i sostenible

16/07/2020

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavin; i el director general de Transports, David Saldoni; es van reunir el 14 de juliol amb el secretari general de la Federació de Municipis de Catalunya, Magí Rovira; i la secretària general de l'ACM, Joana Ortega; per concretar la col·laboració del Govern amb les entitats municipalistes de cara a la Setmana Europea de la Mobilitat, així com per nous projectes importants pels municipis catalans.

La pandèmia ha provocat canvis en la mobilitat i cap municipi de Catalunya no en queda al marge. Ara és un bon moment per aprofundir en els debats sobre la mobilitat arreu del país, i emprendre accions. Els ajuntaments de Catalunya han estat cabdals en la millora de l’urbanisme i el foment de la pacificació del trànsit, i l’impuls de bones mesures per a millorar la sostenibilitat en els desplaçaments dels seus ciutadans i ciutadanes i la millora de la qualitat de l’aire.

Per aquest motiu, i amb el compromís d'impulsar la Setmana Europea de la Mobilitat, des de la Generalitat es posa a disposició dels ajuntaments un catàleg d’accions per poder desenvolupar, ja sigui, implementar mesures de sensibilització, organitzar un dia sense cotxes, caminades, bicicletades, o activitats amb les escoles, com per exemple, anar caminant a l'escola, etc. però també mesures estructurals per pacificar el trànsit, fomentar els desplaçaments a peu, la mobilitat sostenible, la instal·lació de carregadors elèctrics, entre d’altres.

Des de la Federació de Municipis de Catalunya animem a tots els ajuntaments a sumar-s’hi i executar accions. Per adherir-se a la Setmana Europea de la Mobilitat els consistoris poden fer-ho a través d’un formulari (enllaç inferior).

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Formulari
NdP_Govern
Vegeu les activitats virtuals


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC