• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'FMC ensenya, en un curs, com adaptar els estils de comunicació
L'FMC ensenya, en un curs, com adaptar els estils de comunicació


Comprendre quin és el nostre estil relacional, saber com ens comuniquem, i adaptar la nostra comunicació a l’estil de la persona a la que ens dirigim és el que es vol analitzar en un curs que la Federació de Municipis de Catalunya organitza els dies 22 i 23 de setembre

28/07/2020

Les persones tenim estils diferents, i això fa que ens comuniquem amb els demés de forma diferent, i que rebem la comunicació dels altres de forma diferent. Saber com ens hem de comunicar fa que puguem entendre’ns millor i que la nostra comunicació arribi millor a la resta.

Aquest és l'objectiu del curs que la Federació de Municipis de Catalunya organitza per als dies 22 i 23 de setembre. Durant aquesta sessió, s'introduirà el model Bridge d’Estils Relacionals com a metodologia per conèixer el nostre estil, conèixer als nostres interlocutors i adaptar la nostra comunicació a ells, de forma que ens relacionem millor amb els altres.

El curs s'adreça principalment a responsables polítics, directius i personal amb responsabilitat en les àrees de comunicació, informació i atenció als ciutadans i participació ciutadana. El docent que l'imparteix és Ferran Ramon-Cortés Montaner, consultor de PARADIGMA FCM, agència de comunicació; especialista en comunicació personal, interpersonal i interna; i autor de diversos llibres sobre comunicació. La durada del curs és de 10 hores, en horari de matí. En principi, el lloc de realització és l'IdEC (Institut d’Educació Contínua) Universitat Pompeu Fabra, de Barcelona; però si no fos possible dur a terme el curs de manera presencial, aquest se celebrarà per mitjà d’una plataforma virtual.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa i inscripcions


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC