• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
IV Jornada per a l’aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament
IV Jornada per a l’aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament


Un any més, el pròxim divendres 16 d’octubre, Dia Mundial de l’Alimentació, tindrà lloc la IV Jornada per a l’aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

08/10/2020

A Catalunya, la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris estableix una sèrie d'accions per prevenir les pèrdues i el malbaratament alimentaris i d'accions de foment per augmentar l'aprofitament i la valorització dels aliments al llarg de la cadena alimentària.

Durant la jornada es parlarà de la recent estratègia de la "Granja a la Taula” publicada per la Comissió Europea. I es continuarà amb una taula rodona sobre els reptes de quantificació de les pèrdues i el malbaratament alimentari on s’explicaran diversos estudis tècnics i el procés de consulta pública prèvia al desplegament reglamentari de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris a Catalunya. S'acabarà amb una taula rodona sobre l’emergència alimentària i el malbaratament d’aliments per debatre sobre l’impacte que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 en l’emergència alimentària i en especial, en el malbaratament d’aliments.

La jornada serà mixta, en format presencial i online. Per fer la inscripció, envieu un correu a maria.aurell@gencat.cat indicant els vostre nom i cognom, institució, NIF i quina opció preferiu per a la vostra assistència (online o presencial).

Relacionats:BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC