• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
La 'Setmana dels Horaris' s’internacionalitza per posar el temps a l’agenda local i internacional
La 'Setmana dels Horaris' s’internacionalitza per posar el temps a l’agenda local i internacional


La Setmana dels Horaris, que enguany tindrà lloc del 23 al 29 de novembre, arriba a la seva 7a edició tot transformant-se en la Time Use Week, consolidant-se localment i fent la transició cap a la seva internacionalització. Un centenar de municipis i empreses catalanes participaran en aquesta nova edició, juntament amb 20 experts internacionals

09/10/2020

En els darrers anys, gràcies a l’impuls institucional i de la societat civil, les polítiques d'usos del temps s’han fet un lloc a l’agenda política catalana actual. Des del 2014 s’organitza la Setmana dels Horaris, que ara s’internacionalitza, tot esdevenint un espai de discussió de referència a nivell internacional sobre l’ús del temps, amb seu a Catalunya i capital Barcelona.

La Time Use Week 2020 pretén principalment connectar les institucions públiques, les organitzacions, la societat civil i la recerca per avançar plegats cap a millor ús del temps, compartir experiències i coneixements entre disciplines i àmbits d’actuació diferents que treballen en usos del temps i impactar en l’agenda mediàtica i política internacional i en el discurs de polítiques del temps per a prioritzar aquestes polítiques en l’agenda global.

La Time Use Week d’enguany es planteja doncs com un debat multidisciplinar (amb experts de recerca, organitzacions, empreses i institucions) per donar resposta a preguntes clau al voltant de les polítiques del temps, partint d’un objectiu comú: construir un discurs global sobre les polítiques del temps.

S’espera aconseguir la participació de més d’un centenar representants de municipis de tot Catalunya i esdevenir un espai per a compartir l’experiència d’aquests municipis amb experiències d’altres municipis de l’Estat i d’Europa. També es pretén sensibilitzar la ciutadania en general sobre la importància d’uns usos del temps saludables, així com compartir experiències amb els representants de les principals xarxes europees treballant en usos del temps.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC