• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Jornada RELIG 2020
Jornada RELIG 2020


La Direcció General d’Afers Religiosos organitza anualment les jornades RELIG en les quals es promou la reflexió d’una temàtica vinculada al fet religiós, des del vessant teòric i pràctic, combinant ponències i experiències pràctiques impulsades per les administracions públiques i el teixit associatiu religiós. Inicialment estava prevista en format presencial, però per donar resposta a la situació epidemiològica de Catalunya i contribuir a aturar la transmissió del virus de la COVID-19, es desenvoluparà en format virtual el proper 4 de novembre

21/10/2020

Enguany, i atesa la incidència que ha suposat la Covid-19 en tots els àmbits d’actuació, també en el religiós, es dedicarà la jornada a l’impacte i els reptes que ha suposat la Covid-19 a l’àmbit religiós.

A més de la ponència inaugural, es duran a terme dues taules de debat:

- En la primera es debatran els reptes que ha suposat gestionar el fet religiós a nivell local durant la covid19 amb representació tècnica d’administracions locals; comptarà amb la participació de l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Lloret de Mar i de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona.

- La segona taula de reflexió recollirà el testimoni i els aprenentatges durant la pandèmia des del vessant espiritual amb representats de les comunitats religioses. En aquesta taula moderada per Joan Hernández Serret, director del Grup de Treball Estable de Religions (GTER), hi intervindran representants del GTER i del Consell Interreligiós (confessions cristiana, musulmana, jueva i budista).

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC