• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Avui comença una nova acció formativa de l’FMC per analitzar la qualitat del servei i l'orientació al ciutadà
Avui comença una nova acció formativa de l’FMC per analitzar la qualitat del servei i l'orientació al ciutadà


Amb l’objectiu d’intentar establir les bases perquè les relacions, la comunicació i la col·laboració siguin al més eficient possible, la Federació de Municipis de Catalunya ha programat un nou curs, que avui comença, adreçat al personal de l'Administració local amb tasques d'atenció al ciutadà. Amb aquest curs, l’FMC aportarà eines per fer més fàcil el tracte amb els altres, millorar el servei i l’orientació a la ciutadania i alliberar-nos de l’estrès emocional que suposa la relació amb les persones

22/10/2020

Els éssers humans som éssers socials, ens hem de relacionar amb els altres en el nostre entorn personal i també professional. La intel·ligència emocional és la capacitat per conèixer-nos i relacionar-nos millor amb els altres, i suposa una base imprescindible per poder millorar la qualitat de l’atenció a la ciutadania, tenir eines per relacionar-nos eficientment, i no només resoldre els conflictes que puguin sorgir, sinó també evitar-los.

En el curs treballem la comunicació des de les aportacions clàssiques fins a les eines més útils de la Programació Neurolingüística (PNL) i repassarem els principals facilitadors de les relacions, com la persuasió i l’empatia. Per a això, tractem la intel·ligència emocional, la comunicació efectiva en la relació amb la ciutadania i la qualitat del servei.

L'FMC ha programat dues edicions més d'aquest curs: una tindrà lloc els dies 29 i 30 d'octubre, i l'altra, el 2 i 4 de novembre.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC