• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Cicle de xerrades sobre la Unió Europea
Cicle de xerrades sobre la Unió Europea


L’Ajuntament d’Olivella organitza, amb el suport de la Diputació de Barcelona, un cicle de xerrades sobre el paper que pot jugar la Unió Europea en àmbits diversos com la sostenibilitat, el feminisme i la joventut. Els actes es duran a terme durant el mes de novembre, en format telemàtic

26/10/2020

El dimecres 12, l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, presentarà la xerrada Europa Sostenible: Un repte social per als municipis. La conferència anirà a càrrec d’Oriol Lozano, comunicador en medi ambient i secretari general del Consell Català del Moviment Europeu a Catalunya.

Una setmana més tard, el 19 de novembre, serà el torn del feminisme amb la xerrada Europa Feminista: Violència envers les dones, una qüestió personal o col·lectiva?, a càrrec de Neus Pociello, membre de l’Observatori Europeu de Violències Masclistes i vicepresidenta del Consell Nacional de les Dones. La regidora d’Igualtat, Marina Rey, explica que "amb sessions d’aquestes característiques volem donar continuïtat als programes d’ajuda a les dones i que la COVID-19 no ens ha permès continuar d’una forma presencial.”

El cicle finalitzarà el dimecres 26 de novembre amb la conferència Europa Jove: Mobilitat juvenil i oportunitats a la UE, presentada per Joaquim Millán, director d’Eurolocal i membre del Moviment Europeu a Catalunya. "Hem de donar les eines pertinents als joves, perquè puguin aterrar al món laboral de la millor forma i competir en igualtat de condicions a tot el continent”, recorda el regidor de Joventut, Adrià Arnau.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC