• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
80.000 euros a projectes de cooperació a l'Espai Català Transfronterer 2020-2021
80.000 euros a projectes de cooperació a l'Espai Català Transfronterer 2020-2021


Els ajuts, atorgats pel govern català, formen part del Programa Eurodistricte. Microprojectes a l’espai català transfronterer, una iniciativa conjunta de la Generalitat de Catalunya i el Departament dels Pirineus Orientals que permet finançar operacions transfrontereres a comarques gironines amb la finalitat de dinamitzar l’intercanvi entre poblacions i desenvolupar l’Espai Català Transfronterer. Des de la seva creació, l’any 2008, el Programa ha donat suport a més de 320 microprojectes

13/11/2020

El Departament de la Presidència ha atorgat 80.000 euros a projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer en el marc del programa de subvencions de l’Eurodistricte, una iniciativa conjunta de la Generalitat de Catalunya i el Departament dels Pirineus Orientals que permet donar suport a operacions transfrontereres a escala local amb la finalitat de dinamitzar l’intercanvi entre poblacions i desenvolupar l’Espai Català Transfronterer. Els ajuts, finançats per la Casa de la Generalitat a Perpinyà, estan dirigits a entitats, organismes i ens locals implantats a les comarques gironines i a la Catalunya del Nord.

D'entre els que han obtingut els ajuts, hi ha els ajuntaments de Portbou, Maçanet de Cabrenys, Agullana, Molló i la Vajol, i els consells comarcals de l'Alt Empordà i del Baix Empordà.

L’Espai Català Transfronterer està format pel Departament dels Pirineus Orientals (Catalunya del Nord) i les comarques de la demarcació de Girona (incloent-hi el conjunt de municipis de la Cerdanya). Ambdues regions formen un espai natural compartit marcat per una història, una identitat i una cultura comunes. A més, el territori presenta moltes complementarietats econòmiques i territorials a banda i banda.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC