• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L’FMC dedica el Seminari sobre Relacions Col·lectives al teletreball
L’FMC dedica el Seminari sobre Relacions Col·lectives al teletreball


El Seminari sobre Relacions Col·lectives de la Federació de Municipis de Catalunya que està s’està celebrant aquest matí tracta de la reglamentació del teletreball en les administracions locals, diferents propostes, projectes i referències de regulació del teletreball i quina és la prevenció de riscos laborals en els llocs de teletreball

17/11/2020

L’ocupació pública s’ha vist estranyament segmentada entre el treball presencial, propi dels serveis essencials que s’han de prestar amb una estreta relació amb els usuaris, i el treball a distància, més adequat per a garantir la continuïtat d’aquells serveis que no necessiten del contacte personal. Tanmateix, cadascuna d’aquestes modalitats presenta uns perfils propis i revitalitzen institucions jurídiques que no s’havien utilitzat o que estaven en una fase experimental. L’opció general pel treball a distància ha estat una de les polítiques habituals de l’etapa dels confinaments. D’un dia per l’altre la majoria dels empleats públics hem esdevinguts teletreballadors. Per això, des de la Federació de Municipis de Catalunya hem cregut convenient dedicar una sessió del Seminari sobre Relacions Col·lectives d’aquest any a aquesta particular modalitat de prestació de serveis.

Per debatre totes aquests qüestions comptem amb les intervencions de Joan Mauri Majós, professor de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona; Alberto Palomar Olmeda, magistrat; professor de Dret Administratiu de la Universitat Carlos III de Madrid; i Lourdes Mella Méndez, professora de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Santiago de Compostela.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa
Informació sessió 27 d'octubre


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC