• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
21 de gener, Dia Europeu de la Mediació
21 de gener, Dia Europeu de la Mediació


Se celebra coincidint amb l’aniversari de l’aprovació de la 1a Recomanació núm. R (98) 1, de 1998, sobre mediació, per part del Comitè de Ministres del Consell d’Europa. El Consell d’Europa va ser la primera institució europea que va apostar per promoure la mediació com un procediment de resolució de conflictes

21/12/2020

El Centre de Mediació de Catalunya, des del Departament de Justícia, treballa per fer de la mediació el mode per a resoldre els conflictes de manera pacífica en el nostre país. El proper 21 de gener, des del Centre, s'organitza la sisena edició del Dia Europeu de la Mediació, que per primera vegada es durà a terme de manera telemàtica.

Si la vostra entitat i/o institució té previst realitzar activitats de promoció i divulgació de la mediació amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, amb l’objectiu d’impulsar la mediació i els ADR entre la ciutadania, i donar-ne a conèixer les característiques i els avantatges d’aquests, us demanem que feu arribar la informació corresponent al Departament de Justícia, el qual, com ja ha fet els darrers anys, s’ofereix a facilitar la seva pàgina web per donar publicitat del programa de les activitats que realitzeu aquella setmana. 

Per tal de facilitar-hi l’accés a les persones interessades, us aconsellem que inclogueu un enllaç directe al programa de la vostra activitat, així com a imatges i/o vídeos, si en disposeu. Podeu consultar qualsevol dubte i trametre la informació a Joan Sendra jsendra@gencat.cat, Manuela Gil mgilg@gencat.cat i Salut Segura salutsegura@gencat.cat del Centre de Mediació de Catalunya.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web del Centre


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC