• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
La Xarxa de Parcs Naturals incorpora 150 itineraris senyalitzats a Wikiloc
La Xarxa de Parcs Naturals incorpora 150 itineraris senyalitzats a Wikiloc


La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha obert un espai propi a Wikiloc, l’aplicació més important de rutes a peu, des d’on es poden seguir itineraris senyalitzats pels 12 espais naturals de la demarcació de Barcelona que la composen. En aquesta pàgina s’hi agrupen els sis comptes creats per oferir als excursionistes un total de 150 rutes senyalitzades a les que s’hi pot accedir de forma oberta i gratuïta

17/02/2021

Wikiloc és un lloc web i una aplicació per a dispositius mòbils de referència per descobrir i compartir rutes a l'aire lliure a peu i fer altres activitats, amb més de set milions i mig d’usuaris a nivell mundial i més de 21 milions de rutes disponibles. L’objectiu és fer visibles les rutes oficials senyalitzades de la Xarxa de Parcs Naturals, les quals apareixen de forma destacada quan un usuari fa una cerca en aquesta xarxa.

Cada itinerari, per fer a peu i alguns en bicicleta, compta amb el seu propi track amb les coordenades per poder-lo seguir, així com amb una descripció, en català i en castellà de la ruta. En l’aplicació també s’hi pot veure el perfil de la ruta, a més de la seva llargada i la dificultat així com els punts d’interès que hi ha amb diferents tipologies de cada lloc acompanyats amb imatges identificatives. Així, en destaquen masies i elements patrimonials, punts d’informació, fonts, camins, panoràmiques on poder contemplar paisatge, arbres o boscos destacats, rius i rieres i també altres elements, com ara àrees de pícnic i fins i tot restaurants.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC