• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'FMC explica com aconseguir més agilitat i fluïdesa a les administracions públiques
L'FMC explica com aconseguir més agilitat i fluïdesa a les administracions públiques


Estem preparats per elevar l’agilitat i la fluïdesa del nostre equip?; sabem com podem influir en el compromís i la felicitat dels nostres col·laboradors? Aquests són els objectius principals del curs que la Federació de Municipis de Catalunya impartirà els dies 13, 20, 22 i 27 d'abril. A més d'aprofundir en l'agilitat tècnica i conèixer diferents eines que ens ajudin a l'hora d'agilitzar els nostres equips, ens centrarem en l’agilitat organitzativa i en el canvi de mentalitat com a punt de partida cap a una transformació àgil

12/03/2021

El 85% de treballadors a escala mundial no se senten compromesos en el seu lloc de treball i només el 50% tenen clar els seus objectius i saben el que s'espera d'ells. Sabem que la cultura en depèn el 70% del coneixement, habilitats i del talent del mànager, però només el 30% involucra els seus col·laboradors amb els objectius i els reptes del departament.

Comprometre el talent, crear una cultura àgil i fluida, conèixer les dades ocultes i les palanques d'acció dels equips, elevar el compromís dels col·laboradors i equips empoderats, són alguns dels beneficis que aporta el model de flow. Aquesta és una proposta innovadora que incorpora la visió de la ciència del flow desenvolupada pel Dr. Mihaly Csikszentmihalyi, professor i pare de la psicologia positiva a Claremont University als Estats Units.

Durant el curs també descobrirem el nivell de "flow" individual, identificarem les dimensions que estan impactant en el nivell de fluïdesa i les palanques d’acció; i coneixerem diverses metodologies "agile" per potenciar la vitalitat, el benestar, l'eficiència i el rendiment dels equips.

El curs l'imparteixen Marta Badias Eroles, llicenciada en Psicologia industrial per la Universitat Ramon Lllull, MBA per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster en Recursos Humans per l'IDEC; i Alexis Guallar Tasies, llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida i màster en Lideratge i Direcció Pública (INAP - UIMP).

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa i inscripcions


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC