• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Presentada l'edició dels Premis de Comunicació Local 2021
Presentada l'edició dels Premis de Comunicació Local 2021


Una iniciativa de la Xarxa Audiovisual Local, que obre l'1 d'abril el període per presentar candidatures

17/03/2021

Les propostes es podran presentar de l'1 d'abril al 31 de juliol i els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà a Granollers el 29 de setembre.

Els Premis de Comunicació Local són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. Els guardons inclouen un total de set reconeixements dividits en tres categories: Mitjans (televisió, ràdio i digital), Continguts audiovisuals (vídeo, àudio i multimèdia/transmèdia) i Trajectòria professional.

Poden ser candidates totes aquelles produccions audiovisuals en distribució per ràdio, televisió o plataformes, realitzades per mitjans de comunicació, productores, empreses de comunicació i professionals establerts a Catalunya que desenvolupin la seva activitat fonamentalment en l'àmbit local i comarcal.

Pel que fa a les categories, els continguts hauran d'haver estat emesos o distribuïts entre l'1 d'abril de 2020 i el 30 de juny de 2021 i amb una durada que no sobrepassi els 60 minuts. En el cas dels programes amb una durada superior, s'admetrà una edició resumida del contingut.

Enguany s'amplia aquest premi al reconeixement de mitjans audiovisuals, programes i professionals, per qualsevol activitat continuada, periodística o tècnica, desenvolupada en l'àmbit audiovisual.

Els Premis de Comunicació Local són una iniciativa de la Xarxa Audiovisual Local amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Granollers i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l'Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació i bases premis


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC