• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L’FMC dona eines per millorar la gestió d'una instal·lació esportiva
L’FMC dona eines per millorar la gestió d'una instal·lació esportiva


Amb el títol ‘Gimnàstica per a dirigir instal·lacions esportives. Habilitats directives per a gestors esportius’, la Federació de Municipis de Catalunya ha programat una segona edició del curs en línia que tindrà lloc els dies 29 d’abril i 4, 6 i 11 de maig, que posa a l’abast dels alumnes mètodes i eines per aconseguir millorar la qualitat i l’eficiència de la seva feina al capdavant d’equipaments esportius

19/04/2021

Mentre els usuaris demanen més varietat, les administracions exigeixen austeritat econòmica, sense descuidar les tasques de manteniment, ni les normatives. els gestors esportius passen la major part del seu temps al peu del canó, amb el risc de resoldre problemes sense haver-los pogut pensar fredament.

Aquest entrenament es presenta com una oportunitat perquè aquest col·lectiu reordeni les seves pròpies idees i ajusti el contingut de la feina als seus conceptes. Cal aportar mètodes i eines per aconseguir millorar la qualitat i l’eficiència de la gestió d'equipaments esportius.

L’objectiu principal és que les persones que hi assisteixin estiguin preparades per definir objectius de direcció clars i trobar la manera de convertir aquests objectius en realitat.

En el transcurs d’aquesta formació els assistents aprendran a:

- Identificar el punt fort de la seva instal·lació i orientar la seva activitat perquè es destaqui.

- Destriar les activitats que són viables de les que no ho són, i establir els requisits necessaris per aconseguir la qualitat de prestació desitjada.

- Captar les millors propostes de l’entorn, millorar els serveis amb el feedback dels usuaris i comunicar amb eficàcia.

El docent que impartirà el taller és Isidor Torres, soci i gerent de Planifica i formador especialitzat en el sector públic des de 2004.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa i inscripcions


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC