• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Microcurs: 'Desmuntem mites: claus per identificar les violències masclistes'
Microcurs: 'Desmuntem mites: claus per identificar les violències masclistes'


L'Institut Català de les Dones i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya ofereix aquesta activitat formativa del 10 al 21 de maig, el període per fer les inscripció és fins al 28 d'abril

30/03/2021

L'any 2018 el Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar el Pla Director de Formació en Equitat de de Gènere de Catalunya 2017-2020, amb l'objectiu de donar compliment al mandat de la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes i altra normativa de referència, de facilitar aquesta a capacitació progressiva i permanent. En el mateix sentit, l'article 18 i l'article 19 del capítol 5 de la Llei 5/2008, insta a les administracions públiques de Catalunya a dissenyar programes de formació específica en matèria de violència masclista.

Aquest microcurs que us presentem, que s'ofereix a través d'una aplicació mòbil, pretén ajudar a reflexionar a les persones participants sobre els conceptes clau del gènere i les violències masclistes. Què és el gènere? Quina diferència hi ha entre sexe i gènere? Existeix un perfil d'agressor? Existeix un perfil de dona en situació de violència masclista? El curs buscar oferir respostes a aquestes preguntes i convida a posar-se les ulleres violetes per construir una societat lliure de violències masclistes i té els següents objectius: reflexionar sobre els conceptes clau de les construccions del gènere; saber identificar els mites, imaginaris i evidències entorn les violències masclistes; i aprendre a detectar situacions de violències masclistes en la tasca professional.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació i inscripcions


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC