• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020
Lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020


L'acte tindrà lloc el dimecres 5 de maig a les 17 hores a la Casa Golferichs, de Barcelona

28/04/2021

El lliurament dels guardons comptarà amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública i president de l'AOC, Jordi Puigneró; del president de Localret, vicepresident de l'AOC i alcalde del Masnou, Jaume Oliveras; i del director de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Jaume Magre. 

A causa de l'actual situació de pandèmia, es recomana no celebrar actes en espais tancats on assisteixin un elevat nombre de persones. Per minimitzar riscos, l'acte es farà en un format virtual per tots els ens que reben el reconeixement, però també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Consorci AOC.

Aquesta és ja la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l'AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Aquests reconeixements es donen en base a l'Índex de Maduresa Digital que realitza l'AOC i que es determina a partir de l'anàlisi d'uns indicadors objectius, les dades d'ús dels serveis AOC i de l'anàlisi dels webs dels ens locals.

L'Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa a ajuntaments; d'1 a 500 habitants; de 501 a 1.000 habitants; de 1.001 a 5.000 habitants; de 5.001 a 20.000 habitants; de 20.001 a 50.000 habitants; de més de 50.000 habitants; i a Consells comarcals. 
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC