• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Mobile Week Catalunya apropa la tecnologia amb activitats per tots els públics a 18 territoris catalans
Mobile Week Catalunya apropa la tecnologia amb activitats per tots els públics a 18 territoris catalans


Vuit nous municipis s’incorporen en aquest tercer any d’una iniciativa que posa les eines pròpies de la tecnologia digital al servei de la ciutadania. Una altra novetat és la incorporació en la programació de diversos municipis del Family Day, que permet als nens, nenes i famílies aprendre sobre tecnologia a través de l’entreteniment

18/05/2021

La protecció de la privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que demanda el mercat i el paper de la tecnologia durant les crisis, són les temàtiques d’aquesta edició: una setmana dedicada a apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital i que se celebrarà les setmanes del 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol, depenent dels territoris.

En total, 5 municipis de la demarcació de Barcelona (Badalona, Mataró, Terrassa, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú); 5 de la Catalunya Central (Vic, Manresa, Igualada, Centelles i Rupit); 4 de la demarcació de Girona (Girona, Figueres, Llagostera i Riudellots de la Selva); 2 de Lleida (Lleida i Mollerussa); 1 de l’Alt Pirineu (La Seu d’Urgell) i la comarca de les Terres de l’Ebre (Ribera d’Ebre) formaran part de l’edició 2021 de Mobile Week Catalunya.

Destaquen especialment els territoris de Badalona, Terrassa, Manresa, Rupit, Figueres, Llagostera, La Seu d’Urgell i Centelles, els 8 municipis que s’incorporen per primera vegada a la Mobile Week Catalunya.

En aquesta edició de la Mobile Week Catalunya hi ha tres temàtiques principals molts enfocades a cobrir les necessitats i inquietuds de la ciutadania: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. El Family Day és una altra de les novetats d’aquest any, una aposta per aprendre sobre tecnologia en família a través de l’entreteniment. Es tracta d’una jornada amb una programació especial per a què nens i nenes i les seves famílies puguin formar-se d’una forma dinàmica i divertida.

Pel que fa a les activitats més destacades de la Mobile Week Catalunya d’aquest estiu, cada territori ha volgut destacar quina serà la seva aposta forta per aquest any.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web Mobil Week
Nota de premsa Govern


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC