• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
La Diputació de Barcelona dona suport a projectes adreçats als equipaments juvenils municipals
La Diputació de Barcelona dona suport a projectes adreçats als equipaments juvenils municipals


El mes de maig la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina del Pla Jove, ha iniciat els assessoraments en equipaments juvenils municipals, corresponents al Catàleg 2021 de la Xarxa de Governs Locals. El suport consisteix en un assessorament tècnic per a l'elaboració de Plans d'usos, Plans de dinamització, Projectes de diversificació dels usuaris i Plans de comunicació dels equipaments juvenils municipals

01/06/2021

Els 37 ens locals beneficiaris són els ajuntaments de: Alella, Argentona, Bigues i Riells, Calaf, Cardedeu, Casserres, Castellnou de Bages, Castellolí, Castellví de la Marca, l'Esquirol, la Garriga, Gelida, Granera, els Hostalets de Pierola, la Llacuna, el Masnou, Moià, Monistrol de Montserrat, Montesquiu, Navarcles, Òdena, Olesa de Bonesvalls, Olost, Prats de Lluçanès, Puig-reig, Ripollet, Sant Feliu de Llobregat, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d'Anoia, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç dels Horts, la Torre de Claramunt, Torrelles de Foix, Vacarisses i Viladecavalls.

La Diputació de Barcelona, mitjançant l’Oficina del Pla Jove (OPJ), té com a línia de treball facilitar la planificació i el desplegament de les polítiques locals de joventut. La planificació és una condició prèvia necessària per dur a terme accions vinculades a les polítiques juvenils. En aquest sentit, en el marc del Catàleg de Serveis de la Xarxa de Governs Locals, s'ofereix aquest suport i assistència tècnica als ens locals en projecte adreçats als Equipaments juvenils municipals.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació
Oficina del Pla Jove
Equipaments juvenils


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC