• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Congrés Govern Digital, edició 2021
Congrés Govern Digital, edició 2021


El Congrés Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l'àmbit de la transformació digital del sector públic; un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències especialment dirigit a càrrecs electes, directius i tècnics que impulsen la transformació digital a les administracions catalanes

17/06/2021

En aquesta edició que està prevista per a la setmana del 23 d'octubre, es vol posar èmfasi en les oportunitats sorgides arran de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19, per transformar l'administració d'acord amb les noves necessitats i valors de la societat.

El programa es desenvoluparà al voltant dels principis de la Declaració europea de societat digital i administració electrònica basada en valors, de 8 de desembre de 2020 que són:
- Drets digitals
- Govern obert i inclusió digital
- Capacitació digital
- Confiança i seguretat
- Sobirania digital i interoperabilitat
- Serveis centrats en les persones
- Canvi cultural, resiliència i sostenibilitat

Per poder presentar una ponència al Congrés Govern Digital, en la seva edició 2021, els criteris de priorització per a la seva selecció seran els següents: experiència provada amb resultats demostrables (bones pràctiques); cas de fracàs del qual es pot aprendre; iniciativa innovadora aplicada a la pràctica; iniciativa de reflexió estratègica; diversitat de temes a tractar segons els eixos; i pluralitat de participació d'administracions.

D'acord amb la nova realitat, el Congrés Govern Digital canvia de format i aposta per un esdeveniment híbrid que combinarà la participació en línia de l'audiència amb taules rodones i altres activitats presencials en grups reduïts. Per a tenir èxit en aquesta nova experiència es necessita, més que mai, la implicació dels que sou part i motor dels temps en què estem immersos.

No deixeu escapar l'oportunitat de difondre i compartir les vostres experiències i reflexions sobre la digitalització a les administracions públiques catalanes. Podeu enviar les vostres propostes fins al 16 de juliol.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb els organitzadors a: info@governdigital.cat
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC