• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Els clubs esportius s'han de dotar de les eines adequades per poder millorar la seva gestió
Els clubs esportius s'han de dotar de les eines adequades per poder millorar la seva gestió


L'FMC ha mantingut una primera trobada amb les entitats que promouen el projecte de l'Escola de Directius de Club (EDIC) per conèixer la tasca que realitzen a nivell formatiu amb les entitats esportives. Per l'impacte social que tenen en els nostres municipis, des de l'FMC compartim la importància de donar als clubs esportius les eines adequades per tal que exerceixin la seva tasca directiva de la millor manera possible

14/09/2021

L’EDIC és un projecte que agrupa dirigents de clubs esportius i experts i expertes en diferents àrees, per donar formació i recursos d’una manera dinàmica, flexible i innovadora que ajudi a millorar la qualitat en la gestió i direcció d’entitats esportives no professionals. Les formacions que imparteixen són fetes a mida i de poques hores de durada per tal de fer-les àgils i viables: càpsules de tres setmanes sobre una única temàtica. En principi, la formació va adreçada a entitats federades i és oberta a tothom; i, en aquest sentit, demanen la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya.

Des de l’FMC afirmem que es dona el fet que molts dels clubs sobreviuen gràcies al voluntariat i tenen un greu problema generacional. A més, coincidim totalment en la necessitat de capacitació professional en la gestió. "Estem d’acord en que cal oferta formativa per a les juntes directives de clubs esportius no professionals, que són la major part del teixit esportiu”.

Tant l’FMC com l’EDIC s’han emplaçat a continuar estudiant possibles vies de col·laboració en un futur.

Per part de l’EDIC han assistit a la reunió, que va tenir lloc el passat 7 de setembre, la secretària general de la UFEC, Isabel Pérez; el director general FCBQ, Toti Mumbrú; i el coordinador d’EDIC, Daniel Córdoba; i, per part de l’FMC, Francesc Alemany, alcalde de i impulsor de la Comissió d’Esports; el tècnic de referència de la Comissió d’Esports, Laurèa Fanega; i la secretària general adjunta, Susanna Mérida.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web EDIC


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC