• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
La Diputació de Barcelona presenta la seva aposta pel desplegament de l’Agenda 2030 a nivell local i urbà
La Diputació de Barcelona presenta la seva aposta pel desplegament de l’Agenda 2030 a nivell local i urbà


La Diputació de Barcelona va presentar el passat dimarts l'aposta que fa per implantar l’Agenda 2030 i els ODS no només a l’acció que duu a terme la pròpia corporació sinó en la tasca que desenvolupen els governs locals de la província. Ho va explicar durant la segona jornada del primer Fòrum Urbà d’Espanya, de Sevilla, en una sessió dedicada als projectes pilots de l’Agenda Urbana corresponents a municipis de menor mida

07/10/2021

La trobada tenia com a objectiu constituir una plataforma d’intercanvi i participació de tots els actors i agents rellevants en qüestions de desenvolupament urbà, inclosos els diversos àmbits i nivells de govern.

En aquest sentit, van recordar que «des del minut zero la Diputació de Barcelona s’ha posat al costat del Ministeri per treballar en l’Agenda» i van destacar que «no hi ha cap actuació que s’estigui plantejant, fora de les estrictament necessàries, que la Diputació, en les seves polítiques, no la tingui present en el suport que dona als ens locals».

Van destacar a més dos de la vintena de projectes tractors que està impulsant la Diputació. El primer és de les Vies Blaves, més de 300 kilòmetres de parc fluvial articulats seguint el curs dels principals rius de la província. El segon té a veure amb la digitalització aprofitant la xarxa de 1.500 de carreteres incorporant una canalització per fer passar la fibra òptica i connectar així la totalitat del territori arribant als municipis més petits. Actualment ja s’han executat 850 kilòmetres i hi ha el compromís de completar les dues terceres parts de la xarxa abans de finalitzar l’actual mandat.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC