Aquest espai específic de la pàgina web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària compila normativa, recomanacions i consells, guies de pràctiques correctes per elaborar i vendre al detall aliments, documents de bones pràctiques i notes informatives
10/02/2023
El compliment de les normes generals d'higiene dels productes alimentaris i els procediments per verificar el seu compliment constitueixen una base sòlida per garantir la seguretat alimentària.
El principi clau és que totes les persones que treballen en l’establiment han de garantir unes pràctiques higièniques, això és possible amb una bona formació del personal.
Contingut relacionat
AQUESTA WEB UTILITZA GALETES
Les galetes són importants, influeixen en l''experiència de navegació, ens ajuden a protegir la privacitat i permeten realitzar les peticions que ens solicitin a través de la web.
Utilitzem galetes propies, aquestes són estrictament necessàries per el funcionamint bàsic de la web i, per tant, sempre estan actives. Altrament, també utilitzem galetes de tercers, aquestes són opcionals i es poden configurar des de la opció de Configurar Galetes.
Més informació en la nostra Política de Galetes.
Galetes estrictament necessàriesAquestes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i no poden desactivar-se en els nostres sistemes. S'ajusten en resposta a les seves accions per proporcionar serveis com la personalització de les preferències de privacitat, la iniciació de sessió o l'ompliment de formularis.
Galetes de tercersAquestes galetes ens permeten rastrejar les visites i les fonts de trànsit, el que ens habilita per avaluar i millorar el rendiment del nostre lloc web.