• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
EuroPCom 2023 ja està obert, enguany amb el lema 'Democràcia comunicativa - Comunicar Europa'
EuroPCom 2023 ja està obert, enguany amb el lema 'Democràcia comunicativa - Comunicar Europa'


La Conferència Europea de Comunicació Pública (EuroPCom), és la reunió anual d'experts més gran d'Europa en l'àmbit de la comunicació pública que està organitzada conjuntament per les institucions de la UE i tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny de 2023 a Brussel·les (també en línia)

28/04/2023

La 14a edició de la Conferència anual Europea de Comunicació Pública (EuroPCom) neix sota el lema "Comunicant la democràcia - Comunicant Europa", on els experts en comunicació d'àmbit local, regional, estatal i europeu compartiran les seves millors pràctiques a l'hora de comprometre els ciutadans, en particular abans de les eleccions europees de 2024. També estudiaran com la desinformació està afectant la democràcia i com les solucions de dades obertes poden empoderar els ciutadans, entre altres qüestions d'actualitat.

La sessió d'obertura serà a l'Hemicicle del Parlament Europeu, i la resta del programa segueix a la seu del Comitè Europeu de les Regions. Les sessions de treball s'estan retransmetent en línia per als participants en línia. Els participants registrats també tindran l'oportunitat de gaudir d'oportunitats de treball en xarxa i explorar el mercat d'EuroPCom, on les institucions i organitzacions mostraran una àmplia gamma de projectes i casos d'èxit interessants.

El registre a EuroPCom 2023 ja està obert (aquí). Aquesta 14a edició, tindrà lloc en format híbrid a la tarda el dilluns 26 de juny i al matí el dimarts 27 de juny de 2023.

Font: Comitè Europeu de les Regions - 19 d'abril 2023.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Accés a la informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC