• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Manifest amb motiu del 17 de maig de 2023, Dia Mundial contra la LGTBIfòbia
Manifest amb motiu del 17 de maig de 2023, Dia Mundial contra la LGTBIfòbia


L’FMC dona suport al manifest elaborat pel Departament d’Igualtat i Feminismes i la Comissió de Coordinació del Consell Nacional LGBTI de Catalunya amb motiu del Dia Mundial contra la LGTBIfòbia

17/05/2023

«Els drets LGBTI+ són drets humans». Aquest lema ha inspirat generacions d’activistes d’arreu del món per reclamar allò que pot semblar una obvietat: que totes les persones tenen el dret a ser i a viure lliures de discriminacions i violències. Malauradament, en molts països del món l’orientació sexual, la identitat i l’expressió de gènere de les persones està criminalitzada i castigada amb penes de presó, tortures o, fins i tot, amb la mort, i en altres indrets és perseguida socialment.

Malgrat els avenços assolits al nostre país, l’LGBTI-fòbia continua present en molts àmbits de la societat catalana. Per això, cal que la societat civil i els poders públics treballem de manera conjunta per desplegar les lleis d’igualtat i les polítiques públiques arreu del territori, amb l’objectiu de promoure la igualtat real i efectiva de les persones LGBTI+.
 
El Govern de la Generalitat ha posat en marxa un servei d’assessorament legal especialitzat i gratuït per a víctimes de delictes d’LGTBI-fòbia. Podeu trobar més informació a l’enllaç inferior.


Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Servei d'assessorament delictes LGTBIfòbia
/ DOCUMENTS
Manifest 17M 2023.pdf


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC