• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
MedCat Days 2023 a Barcelona (dilluns 12 i dimarts 13 de juny)
MedCat Days 2023 a Barcelona (dilluns 12 i dimarts 13 de juny)


Una cita anual que té l'objectiu d'analitzar les principals dinàmiques en curs a la regió euromediterrània i fer contribucions des de Catalunya al desplegament d'una agenda transformadora

18/05/2023

La nova edició dels MedCat Days és impulsada per la Generalitat de Catalunya, juntament amb l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) amb la col·laboració de la MedCoopAlliance (MCA), que té l'objectiu d'analitzar les principals dinàmiques en curs a la regió euromediterrània i fer contribucions des de Catalunya al desplegament d'una agenda transformadora.  

Els actes previstos són:

- Seminari MedCat Dialogues: Rellançar conjuntament l'agenda euromediterrània transformadora, dilluns 12 de juny (matí).
Aquest seminari obrirà un debat ampli per repensar i transformar les relacions euromediterrànies, en l'actual context del conflicte Ucraïna, per contribuir a implementar la Nova Agenda Mediterrània de la UE, tenint en compte els reptes del desenvolupament sostenible que ens interpel·len a tots i en línia amb els ODS. 

- Euroregió Pirineus Mediterrània: El compromís de l'Euroregió Pirineus Mediterrània en la lluita contra la sequera (esdeveniment secundari), dilluns 12 de juny (tarda). 
En el context actual, en el qual els tres territoris estan experimentant una situació de sequera excepcional, la presidència catalana de l'Euroregió creu que treballar vers la presa de decisions conjuntes és més fonamental que mai per preservar el benestar i la salut de les persones, el patrimoni cultural, la prosperitat econòmica, els sistemes urbans i els sistemes naturals del territori euroregional. 

- MedCat Partners Fòrum: Cooperació territorial i governança, dimarts 13 de juny.
Espai obert de trobada centrat en l'objectiu específic de governança, com a prioritat dels programes de cooperació territorial, els programes euromediterranis, les noves perspectives i oportunitats que obre, el seu impacte i les noves d'aliances i sinergies que es poden generar. 

Les activitats s'organitzaran en format presencial, al Palau de Pedralbes.

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 10 de maig 2023.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Accés a la informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC