La comarca del Pla de l'Estany es prepara per acollir, a partir d'aquest divendres, la novena edició dels Jocs Emporion, que estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines

S'hi han programat dinou activitats entre divendres i diumenge, repartides en cinc municipis de la comarca (Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Palol de Revardit)


12/05/2023

Durant tres dies i fins diumenge, 14 de maig, els municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Palol de Revardit acolliran les dinou activitats programades. Es preveu que uns 5.500 participants prenguin part en les diferents propostes, adreçades a tots els públics.

Els nens i nenes en seran els principals protagonistes, amb activitats com bàsquet, patinatge artístic, natació, futbol 7, gimnàstica artística, judo, gimnàstica rítmica, handbol, hoquei sobre patins, atletisme i voleibol. Però també s'ha organitzat una trobada esportiva per a gent gran; una activitat de «Barça Activa't», dins el programa d'inclusió social de la Fundació FC Barcelona, en el qual participen la Diputació de Girona i les altres diputacions catalanes, i activitats de futbol i bàsquet adaptats.

Aquesta és la segona vegada que els Jocs Emporion es porten a terme al Pla de l'Estany. La primera va ser en l'edició del 2016.