L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) organitza el 13 de novembre a Barcelona una jornada sobre gestió d’alertes alimentàries adreçada a operadors econòmics i als professionals de la salut amb competències en el control oficial dels establiments alimentaris
24/10/2019
L’objectiu de la jornada és compartir els coneixements, la gestió i les experiències en el procediment de retirada de producte alimentari implicat en una alerta alimentària, incidint en els punts claus per a una millor eficàcia amb la finalitat de preservar la salut i la confiança del consumidor.
La sessió tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici Salvany, carrer Roc Boronat, 81-95. De 10 a 14.00 hores.
Contingut relacionat
AQUESTA WEB UTILITZA GALETES
Les galetes són importants, influeixen en l''experiència de navegació, ens ajuden a protegir la privacitat i permeten realitzar les peticions que ens solicitin a través de la web.
Utilitzem galetes propies, aquestes són estrictament necessàries per el funcionamint bàsic de la web i, per tant, sempre estan actives. Altrament, també utilitzem galetes de tercers, aquestes són opcionals i es poden configurar des de la opció de Configurar Galetes.
Més informació en la nostra Política de Galetes.
Galetes estrictament necessàriesAquestes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i no poden desactivar-se en els nostres sistemes. S'ajusten en resposta a les seves accions per proporcionar serveis com la personalització de les preferències de privacitat, la iniciació de sessió o l'ompliment de formularis.
Galetes de tercersAquestes galetes ens permeten rastrejar les visites i les fonts de trànsit, el que ens habilita per avaluar i millorar el rendiment del nostre lloc web.