• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Campanya Setmana sense fum: ‘Deixar de fumar, la teva altra vacuna’
Campanya Setmana sense fum: ‘Deixar de fumar, la teva altra vacuna’


La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac, que se celebra el 31 de maig
L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac


26/04/2021

Malgrat que el coronavirus SARS-CoV-2 ha canviat el nostre món, el consum de tabac continua matant 10.000 persones cada any a Catalunya. Conseqüentment, en temps de coronavirus continua sent important mantenir la XXII Setmana Sense Fum, que enguany se celebra del 25 al 31 de maig, atès que els fumadors són més vulnerables a la COVID-19, encara que de manera diferent i adaptant-nos a aquesta nova realitat.

És per això que us encoratgem que, fins al 5 de maig, feu difusió en el vostre àmbit de l’Enquesta, amb la que es pretén conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme. Les dades recollides serviran per a l’elaboració d’un informe que es farà públic mitjançant nota de premsa de l’ASPCAT abans de començar la Setmana Sense Fum.

Al web de la Setmana sense fum teniu a disposició els materials de campanya i les propostes d’activitats.

Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit al llarg de tot el mes de maig, especialment, durant la Setmana de referència (del 25 al 31 de maig 2021).

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web de la Setmana sense fum


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC