• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Arriba el Bicibús a la metròpolis de Barcelona
Arriba el Bicibús a la metròpolis de Barcelona


En concepte de Bicibús es tracta d’una iniciativa que fa temps que es duu a terme als països baixos i a d’altres localitats, i que pretén que nens i nens realitzin el trajecte cap a l’escola en bicicleta, en grup i de manera segura. Aquesta modalitat de transport escolar està organitzada i coordinada per les famílies amb la participació del centre escolar i el suport municipal, teixint així comunitat educativa i amb els infants com a principals protagonistes

27/04/2021

L’abril és el mes de la bicia l’Oficina Metropolitana de la bicicleta defensa la bicicleta com a mitjà de transport quotidià a les ciutats. Aquest any ha apostat per fixar la mirada cap a la mobilitat escolar, doncs esdevé mobilitat obligada per moltes famílies i cada cop hi ha més veus que reclamen una mobilitat més neta, sostenible i segura als entorns dels centres educatius. Així, amb el suport d'Osona en Bici, Canvis en Cadena i Biciclot, ofereix els recursos necessaris per la posada en funcionament del Bicibús a tres comunitats educatives de la metròpolis de Barcelona.

En concepte de Bicibús, tal i com ho expliquen des del projecte Canvis en Cadena, es tracta d’una iniciativa que fa temps que es duu a terme als països baixos i a d’altres localitats, i que pretén que nens i nens realitzin el trajecte cap a l’escola en bicicleta, en grup i de manera segura.

Des de l’Oficina Metropolitana de la bicicleta es dona recolzament a tres comunitats educatives que volen apostar pel canvi cap a la mobilitat en bicicleta provant l’experiència d’organitzar i posar en marxa el Bicibús. Els centres en els que s’impulsarà aquesta posada en marxa són l’escola Gavà Mar al municipi de Gavà, l’escola el Pi d’en Xandri a Sant Cugat del Vallès i el Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel a Barcelona.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC