• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
La metròpoli post-covid. La contribució i els recursos de les ciutats de l'arc metropolità
La metròpoli post-covid. La contribució i els recursos de les ciutats de l'arc metropolità


Jornada de debat en línia el dimecres 9 de juny de 2021, de les 11:00 a les 13:00 hores, una activitat de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP), el centre de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la participació de diferents alcaldes i alcaldesses de l'arc metropolità

03/06/2021

Aquesta jornada servirà per presentar l'estudi Segregació urbana i desigualtats intermunicipals elaborat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona per encàrrec de l'Ajuntament de Mataró. L'estudi exposa la realitat del fenomen de la segregació residencial a la regió metropolitana de Barcelona, tot posant-lo en relació amb la despesa que realitzen i els recursos dels quals disposen les ciutats de l'arc metropolità. Tot seguit, a partir de les conclusions de l'estudi, es realitzarà un debat entre diferents alcaldes i alcaldesses de l'arc metropolità.

El programa previst serà:

Una benvinguda, presentació de la jornada i dels seus objectius, a càrrec de David Bote, alcalde de Mataró; Oriol Nel·lo, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona; i Laia Bonet, tinent d'alcalde d'Agenda 2030, Transició digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l'Ajuntament de Barcelona.

La presentació de l'estudi 'Necessitats socials i recursos locals a les ciutats de l'arc metropolità', a càrrec d'Ismael Blanco, director de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El debat entre els alcaldes i alcaldesses sobre 'El paper de les ciutats de l'arc metropolità en la sortida de la crisi', amb: Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; David Bote, alcalde de Mataró; Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Josep Mayoral, alcalde de Granollers; i Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès.

La cloenda i conclusions de la jornada, anirà a càrrec de Jordi Martí, regidor de Presidència i d'Economia i Pressupostos de l'Ajuntament de Barcelona.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Inscripcions
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC