• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Iniciativa ‘Crit per les dones afganeses’ per recuperar la llibertat i la dignitat del poble afganès
Iniciativa ‘Crit per les dones afganeses’ per recuperar la llibertat i la dignitat del poble afganès


El moviment ‘Crit per les dones afganeses’ ha nascut entre les associacions de dones de Catalunya per donar suport i veu a les dones afganeses per la situació esgarrifosa que estan vivint
Aquesta iniciativa ha cristal·litzat en la convocatòria d’una manifestació virtual, d’àmbit mundial, per denunciar aquesta vulneració inacceptable dels drets humans


17/11/2021

Us convidem a participar en aquesta iniciativa per aixecar la veu i denunciar la situació inhumana i greu que estan patint elles i les seves famílies des del retorn dels talibans al poder. L’objectiu és ser un clam multitudinari per denunciar el règim destructor que atenta contra els drets humans del poble afganes.

Si esteu interessats, hauríeu de participar en una manifestació virtual que pretén omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona amb manifestants de tot el món i que compta amb la participació del teixit associatiu i altres entitats, organitzacions i institucions catalanes en un clam per la llibertat i la dignitat del poble afganès. L’organització també convida tothom a títol individual a formar part d’aquest crit de la societat a favor dels drets humans.

L’acte central serà el 27 de novembre, a les 18 hores i les inscripcions ja estan obertes via web. A més, tothom que ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària i la recaptació dels donatius s’entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna a les persones que ja han fugit per ajudar-los a refer les seves vides.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació i programa


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC