• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
XIV Setmana sense fum 2023:
‘Millor el moviment que no el fum o el vapeig’
XIV Setmana sense fum 2023:
‘Millor el moviment que no el fum o el vapeig’


Us animem a participar en la celebració dela Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig
És una iniciativa que coordina el Programa d’Atenció Primària sense fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya fa anys, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac que se celebra el 31 de maig


19/05/2023

L’objectiu de la Setmana Sense Fum (SSF) és promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes, i sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

Podeu adherir-vos a la Setmana Sense Fum compartint el logo de la vostra entitat, emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaç (fins al 23 de maig).

Consulteu la proposta d’activitats i animeu-vos a participar i a fer la màxima difusió durant el mes de maig del 2023, especialment durant la SSF. Difoneu les vostres activitats per xarxes socials, publicant imatges o vídeos amb les etiquetes:#ssfcat23 #SumaSalut.

També us proposem, entre les activitats d’aquest any, col·laborar en la campanya "Crida per assolir un medi ambient lliure de tabac i la primera generació europea lliure de tabac per al 2030” orientada a ciutadans de la UE amb l’objectiu de recollir almenys 1.000.000 de signatures abans del 16 de gener de 2024. Podeu trobar cartells amb el QR per penjar-los en les OAC i/o altres espais municipals en aquest enllaç.

Recordar-vos que la campanya del DM de l’OMS d’enguany pretén animar els governs a posar fi a les subvencions al cultiu de tabac i utilitzar els recursos estalviats per ajudar els agricultors a canviar cultius més sostenibles que millorin la seguretat alimentària i la nutrició.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web Setmana Sense Fum


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC